Virginmedia - Super Hub

Jkrohn1

5P4M 80T
Senior Citizen
Donator
Joined
29 Jun 2012
Messages
3,689
Reaction score
454
Points
1,365
Anyone on here have a Virginmedia Super Hub? My wireless network disappeared a few days ago turns out they updated the software on the Super Hub which reverted it back to default. Anyone else had this happen? If your wireless network has gone maybe you should login to your super hub and check your settings. On another note the password also got reset to default :-\ I couldn't log on and was getting very worried I wouldnt be able to change the settings.
 

ExUser01

Guest
Joined
26 Jul 2012
Messages
57
Reaction score
0
Points
0
Yeah I've got one. Ever since the update I have noticed it keeps resetting nearly every day. I've hated it since it was put in the wireless is shocking.
 

Jkrohn1

5P4M 80T
Senior Citizen
Donator
Joined
29 Jun 2012
Messages
3,689
Reaction score
454
Points
1,365
jandt381 said:
Yeah I've got one. Ever since the update I have noticed it keeps resetting nearly every day. I've hated it since it was put in the wireless is shocking.
Yeah my old modem and router was 100% better. Mine resets all the time too?
 

Jkrohn1

5P4M 80T
Senior Citizen
Donator
Joined
29 Jun 2012
Messages
3,689
Reaction score
454
Points
1,365
Seems for some this update is corrupting data :-\

"@SuperFastZombie: If anyone with Virgin is getting error 80029564 when installing content this thread will be helpful - http://t.co/H1HUtlYV

I haven't looked but will be checking tonight to see if any of mine have.
 

clarkyspeaks

Semi-Regular Gamer
Senior Citizen
Joined
1 Jul 2012
Messages
101
Reaction score
10
Points
373
I got the old modem, much more reliable!!
 

ExUser01

Guest
Joined
26 Jul 2012
Messages
57
Reaction score
0
Points
0
what speed do you get? mine has just been upped to 60MB so I wonder if that has anything to do with it.
 

Jkrohn1

5P4M 80T
Senior Citizen
Donator
Joined
29 Jun 2012
Messages
3,689
Reaction score
454
Points
1,365
clarkyspeaks said:
I got the old modem, much more reliable!!
Fact lol
 

Jkrohn1

5P4M 80T
Senior Citizen
Donator
Joined
29 Jun 2012
Messages
3,689
Reaction score
454
Points
1,365
jandt381 said:
what speed do you get? mine has just been upped to 60MB so I wonder if that has anything to do with it.
Was 100mb dropped it to 60 and saved £40 off my bill
 
Top